- chitara, voce si blockflöte -

  “…nu cred ca putem alege ceea ce suntem in viata, ci doar cum suntem. De aceea imi doresc sa fim cat mai buni, caci ceea ce suntem cred ca e deja evident. Odyssey-ul este «copilul meu», ma simt responsabil pentru fiecare etapa a vietii lui. Nu ne- a fost usor intotdeauna dar momentele de bucurie au umbrit greutatile.  ***  “Si daca inca ne luptam cu ele este pentru ca nu suntem dispusi sa facem compromisuri, din respect atat pentru cei care ne asculta cat si pentru munca noastra. Iar atata timp cat vom putea visa impreuna, nu ne vom opri.  ***  “Este o promisiune.”

  - chitara si voce -

  “…muzica reflecta interiorul celui care o interpreteaza atunci cand vine de la sine, cand este cat mai naturala. Daca aceasta muzica «prinde» la public inseamna ca reflecta si interiorul acestuia. Pe cat posibil noi incercam sa fim oglinda sufletelor noastre.”

  - vioara si voce -

  “Consider ca fiecare dintre noi se naste cu o energie sufleteasca ce trebuie daruita, iar eu am ales sa-mi revars incarcatura artistica prin muzica. De asemenea, fiecare dintre noi are voie sa primeasca; insa pentru a putea primi ce ii este daruit trebuie sa invete ce inseamna «impreuna»".  ***  “Pentru mine muzica inseamna impreuna pentru ca ea este capabila sa uneasca, prin maxim de suflet si traire in minim de materie. Fiecare dintre noi simte nevoie sa se exprime; am ales muzica pentru ca mesajul ei atinge profunzimi mai adanci decat pot atinge cuvintele.  ***  “Daca nu mi- ati inteles vorbele, incercati sa ascultati.”

  - bass -

  - tobe -

  „Cu muzicile ma ocup de cand ma stiu… ca a fost muzica clasica, am invatat chitara, ca a fost rock, am batut tobele, cand a fost folclor, am slujit cobza si contrabasul, cand a fost jazz, am incercat si pianul… si toate mi- au ramas alaturi si azi; dar mai aproape de inima mea se afla acum prietenii si colegii de la Odyssey, alaturi de care am inceput o frumoasa poveste… despre muzica si suflet!”